Ajankohtaista

Lauantaina 6.11. kisattiin OVO Training Centerissä, Espoossa nuorten yksilöiden SM - karsintojen ja naisten mestariluokan & SM - kisaan valmistautumisen merkeissä. Nuorten karsintaan seurastamme osallistuivat Veera Sabelfeld ja Milla Savolainen.
Lauantaina 23.10. kilpailtiin rytmisen voimistelun 2. ja 5.luokan kilpailussa Vantaan Lumossa. ImVo:n voimistelijoilta nähtiin upeita onnistumisia kilpailussa. Eva Rodokhelebova voitti 5.luokan, Emilia Berkozova oli kolmas. 2.luokassa Katrin Rodokhlebova oli jaetulla 2.sijalla.
Sunnuntaina 3.10. Järvenpäässä Elise-J Cupissa seuramme voimistelijoita kisasi sarjoissa: 11-vuotiaat, 12-vuotiaat, Nuoret A ja Nuoret B.
Syksyn ensimmäiset rytmisen voimistelun ikäkausikilpailut voimisteltiin lauantaina 25.-26.9. Imatran urheilutalolla.
Rytmisen voimistelun ikäkausikilpailut järjestetään Imatran urheilutalolla la 25.9.- su 26.9.2021
Tällä videolla haluamme toivottaa hyvää Imatra-päivää kaikille:)
29.-30.5. kilpailtiin rytmisen voimistelun ikäkausikilpailuissa, sarjoina yksilöiden sekä joukkueiden kaikki sarjat. Ikäkausikilpailu toteutettiin poikkeusolojen vuoksi virtuaalisena VIKIS-kilpailuna. Järjestävänä seurana toimi Elise Gymnastics. Kilpailu oli kevään viimeinen virtuaalikilpailu, johon ImVo:n voimistelijat osallistuvat.